FURNITURE


SEMIKRON PROD

 

 

 

 

 

  • Canapele cu lemn masiv Timisoara. Va oferim canapele extensibile si clasice cu lemn masiv in diverse modele si culori. Fabrica noastra lucreaza cu lemn masiv esenta tare de cea mai buna calitate, uscat si prelucrat in conditii optime.

  • Va oferim solutii de climatizare prin comercializarea sistemelor de aer conditionat si pompelor de caldura destinate segmentului de piata rezidential, comercial si industrial pentru locatii din Timisoara dar si din tara. Asiguram  consultanta, transport si montaj.

  • Mobilier de bucatarie din lemn masiv Timisoara. Mobila din lemn masiv este alegerea cea mai potrivita pentru bucatarie. Design, originalitate, durabilitate si functionalitate va propunem pentru mobila de bucatarie intr-un stil clasic sau modern.

  • Mobilier pentru baie lemn masiv Timisoara. Mobilierul pentru baie cu un inalt grad de finisare si design deosebit este elementul care insufleteste spatiile destinate relaxarii. Atmosfera deosebita oferita de lemnul masiv este alegerea perfecta.

  • Mobilier pentru terasa si gradina din lemn masiv Timisoara. Rezistenta si aspectul deosebit al lemnului fac din mobilierul pentru terase si gradini o alegere inspirata care va vor ajuta sa va relaxati in aceste spatii.Noi va punem ideile in practica.

  • Trepte, contratrepte, balustrade, mana curenta din lemn masiv Timisoara. Placarea scarilor interioare se poate face cu diverse materiale, dar lemnul ofera frumusetea si intimitatea spatiului de locuit.Asiguram masuratori, executie, transport si montaj.

  • Usi de interior, usi de exterior din lemn masiv Timisoara. Modelele de usi din lemn masiv, dimensiunea, culoarea si tipul de lemn folosit se stabilesc in functie de dorinta clientilor.Lucram cu lemn masiv esenta tare de cea mai buna calitate.

  • Tamplarie din lemn stratificat Timisoara. Va oferim tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan, securizat. Asiguram consiliere, masuratori, executie, transport si montaj pentru ferestrele si usile din lemn stratificat cu inalt grad de finisare.

  • Mobilier din lemn masiv pentru camere copiii Timisoara. Realizam masuratori, proiectare, executie, transport si montaj pentru mobilierul pe care vi-l oferim la un grad ridicat de calitate.Indiferent de spatiu, va oferim solutia optima.

AER - APA 
AER - AER 
HomeProduse LemnAer ConditionatPompe de CalduraUscatoare mainiContact

 

Pompe de caldura

 

Pompa de caldura: o alegere, mai multe avantaje.

Alegerea realizarii si folosirii unui sistem de incalzire cu pompa de caldura va permite sa va bucurati de multe avantaje si beneficii pompa de caldura permite pentru utilizator obtinerea confortului echivalent sistemelor de ardere clasice cu gaz (centralele murale sau in condensatie), impreuna cu o eficienta energetica ridicata, reducerea costurilor si un ambient interior modern si ecologic.

Principiul de functionare al pompelor de caldura

Pompa de caldura este o masina electrica care se bazeaza pe ciclu termodinamic al fluidului refrigerat, transferand caldura de la un mediu de joasa temperature spre unul de temperature mai ridicata.

In practica, energia termica gratuita este prezenta in aer in cantitati nelimitate si este folosita pentru a incalzi locuintele si pentru obtinerea de apa calda de consum (menajera).

Energia electrica care alimenteaza pompa de caldura este folosita doar pentru actionarea compresorului si a altor dispositive auxiliare.

 

 


Copyright (c) 2013 Semikron Prod. All rights reserved.Design by xconfig