FURNITURE


SEMIKRON PROD

 

 

 

 

 

  • Canapele cu lemn masiv Timisoara. Va oferim canapele extensibile si clasice cu lemn masiv in diverse modele si culori. Fabrica noastra lucreaza cu lemn masiv esenta tare de cea mai buna calitate, uscat si prelucrat in conditii optime.

  • Va oferim solutii de climatizare prin comercializarea sistemelor de aer conditionat si pompelor de caldura destinate segmentului de piata rezidential, comercial si industrial pentru locatii din Timisoara dar si din tara. Asiguram  consultanta, transport si montaj.

  • Mobilier de bucatarie din lemn masiv Timisoara. Mobila din lemn masiv este alegerea cea mai potrivita pentru bucatarie. Design, originalitate, durabilitate si functionalitate va propunem pentru mobila de bucatarie intr-un stil clasic sau modern.

  • Mobilier pentru baie lemn masiv Timisoara. Mobilierul pentru baie cu un inalt grad de finisare si design deosebit este elementul care insufleteste spatiile destinate relaxarii. Atmosfera deosebita oferita de lemnul masiv este alegerea perfecta.

  • Mobilier pentru terasa si gradina din lemn masiv Timisoara. Rezistenta si aspectul deosebit al lemnului fac din mobilierul pentru terase si gradini o alegere inspirata care va vor ajuta sa va relaxati in aceste spatii.Noi va punem ideile in practica.

  • Trepte, contratrepte, balustrade, mana curenta din lemn masiv Timisoara. Placarea scarilor interioare se poate face cu diverse materiale, dar lemnul ofera frumusetea si intimitatea spatiului de locuit.Asiguram masuratori, executie, transport si montaj.

  • Usi de interior, usi de exterior din lemn masiv Timisoara. Modelele de usi din lemn masiv, dimensiunea, culoarea si tipul de lemn folosit se stabilesc in functie de dorinta clientilor.Lucram cu lemn masiv esenta tare de cea mai buna calitate.

  • Tamplarie din lemn stratificat Timisoara. Va oferim tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan, securizat. Asiguram consiliere, masuratori, executie, transport si montaj pentru ferestrele si usile din lemn stratificat cu inalt grad de finisare.

  • Mobilier din lemn masiv pentru camere copiii Timisoara. Realizam masuratori, proiectare, executie, transport si montaj pentru mobilierul pe care vi-l oferim la un grad ridicat de calitate.Indiferent de spatiu, va oferim solutia optima.

Family-SPLIT 
Comercial - Mr. SLIM 
VRF 
HomeProduse LemnAer ConditionatPompe de CalduraUscatoare mainiContact

 

Aer conditionat linia Family – SPLIT

 

Sistemele de aer conditionat din gama Family sunt ideale pentru instalarea în spatii mici si medii. Gama Rezidentiala Mitsubishi Electric oferă o gama completă de solutii pentru locuinte si spatii comerciale. Peterea acestor sisteme este de pana la 24000 BTU.

EFICIENTA ENERGETICA RIDICATA - Climatizare Timisoara

SEER si SCOP sunt noii parametri care indica eficienta energetica sezoniera a echipamentelor de aer conditionat, respectiv pentru functionarea in modul de racire si de incalzire. Cu cat aceste valori sunt mai mari, cu atat este mai mare eficienta energetica si consumul de energie mai redus.

SEER si SCOP sunt, de asemenea, referinte pentru atribuirea clasei de eficienta energetica, in care eficienta energetica maxima este reprezentata de A+++, pentru cazul in care atinge valorile maxime de 8.5, respectiv 5.1.

Kirigamine reprezinta performanta desavarsita si se poate mandri cu o inalta clasa de eficienta energetica (A+++), pentru incalzire si racire, in ultimul mod depasind cu 7%, valoarea de referinta a clasei.

Lista Preturi Aer Conditionat linia Family-SPLIT

 

 


Copyright (c) 2013 Semikron Prod. All rights reserved.Design by xconfig