FURNITURE


SEMIKRON PROD

 

 

 

 

 

  • Canapele cu lemn masiv Timisoara. Va oferim canapele extensibile si clasice cu lemn masiv in diverse modele si culori. Fabrica noastra lucreaza cu lemn masiv esenta tare de cea mai buna calitate, uscat si prelucrat in conditii optime.

  • Va oferim solutii de climatizare prin comercializarea sistemelor de aer conditionat si pompelor de caldura destinate segmentului de piata rezidential, comercial si industrial pentru locatii din Timisoara dar si din tara. Asiguram  consultanta, transport si montaj.

  • Mobilier de bucatarie din lemn masiv Timisoara. Mobila din lemn masiv este alegerea cea mai potrivita pentru bucatarie. Design, originalitate, durabilitate si functionalitate va propunem pentru mobila de bucatarie intr-un stil clasic sau modern.

  • Mobilier pentru baie lemn masiv Timisoara. Mobilierul pentru baie cu un inalt grad de finisare si design deosebit este elementul care insufleteste spatiile destinate relaxarii. Atmosfera deosebita oferita de lemnul masiv este alegerea perfecta.

  • Mobilier pentru terasa si gradina din lemn masiv Timisoara. Rezistenta si aspectul deosebit al lemnului fac din mobilierul pentru terase si gradini o alegere inspirata care va vor ajuta sa va relaxati in aceste spatii.Noi va punem ideile in practica.

  • Trepte, contratrepte, balustrade, mana curenta din lemn masiv Timisoara. Placarea scarilor interioare se poate face cu diverse materiale, dar lemnul ofera frumusetea si intimitatea spatiului de locuit.Asiguram masuratori, executie, transport si montaj.

  • Usi de interior, usi de exterior din lemn masiv Timisoara. Modelele de usi din lemn masiv, dimensiunea, culoarea si tipul de lemn folosit se stabilesc in functie de dorinta clientilor.Lucram cu lemn masiv esenta tare de cea mai buna calitate.

  • Tamplarie din lemn stratificat Timisoara. Va oferim tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan, securizat. Asiguram consiliere, masuratori, executie, transport si montaj pentru ferestrele si usile din lemn stratificat cu inalt grad de finisare.

  • Mobilier din lemn masiv pentru camere copiii Timisoara. Realizam masuratori, proiectare, executie, transport si montaj pentru mobilierul pe care vi-l oferim la un grad ridicat de calitate.Indiferent de spatiu, va oferim solutia optima.

Family-SPLIT 
Comercial - Mr. SLIM 
VRF 
HomeProduse LemnAer ConditionatPompe de CalduraUscatoare mainiContact

 

Aer conditionat Timisoara - solutii de climatizare Timisoara

 

Semikron Prod Timisoara asigura montaj si instalare profesionala, demontare aer conditonat, revizii, reparatii service de cea mai buna calitate pentru aparatele de aer conditionat aflate in oferta de climatizare, aer conditionat, clime Timisoara. 

Aerul conditionat este un mijloc ideal de controlare a temperaturii, miscarii si curatirii aerului īn interiorul oricarei cladiri, fie ea mica sau mare. Datorita izolatiei prea bune a cladirilor, care sunt din ce īn ce mai dotate cu echipamente electronice, nevoia pentru un control climatic eficient este mai mare ca niciodata. Nu numai ca racoreste īn lunile de vara, dar aerul conditionat poate de asemenea sa īncalzeasca, īnlaturānd necesitatea pentru sisteme de īncalzire diferite. Īn ziua de astazi, din ce īn ce mai multi oameni se bucura de beneficiul de a lucra si locui īn medii confortabile, lucru posibil si datorita aerului conditionat.Va oferim solutii de climatizare pentru Timisoara si asiguram service pentru urmatoarele marci: Mitsubishi Electric , Climaventa , Samsung , Wihite Westing House si Daewoo.

            

Catalog Aer Conditiona 2013 Mitsubishi Electric 37MB

 

 


Copyright (c) 2013 Semikron Prod. All rights reserved.Design by xconfig